Sponsoring

Kart wedstrijden zijn (meestal) in het weekend en best druk bezocht. De meeste wedstrijden vinden plaats op Nederlandse banen, sommige vlak over onze landsgrenzen, in België en ook in Duitsland.

Naast de rijders zijn er veel monteurs, overige team leden en vele bezoekers aanwezig bij wedstrijden en trainingen. De paddocks staan overvol, er is veel bedrijvigheid. Onze rijders is goed zichtbaar, er wordt team kleding gedragen het hele weekend en op de kart bus kan ook reclame worden gezet. De kart wereld in de chrono klasse is een wereld vol enthousiaste mensen die elkaar helpen op de circuits, elkaar kennen en elkaar ook nog wat gunnen.

Sponsoring is een fantastische mogelijkheid om zichtbaarheid te krijgen in de regio, op de kartbaan en langs de weg. Het maakt natuurlijk voor ons het racen mogelijk, maar er is ook heel veel te beleven.

DL Racing heeft diverse sponsorpakketten samen gesteld. Maar op maat is ook veel mogelijk. Als sponsor van DL Racing komen U en uw relaties dichterbij de racerij te staan dan ooit. Maak een echte wedstrijd mee, voel de spanning op- en langs de baan en leer van onze monteurs.

Het is zelfs mogelijk om zelf in een echte circuit kart te racen!

U kunt aan nieuwe contacten komen, krijgt de mogelijkheid om de banden met huidige relaties te vergroten! Helpt U ons mee om onze ambities te verwezenlijken?

Bekijk hier de mogelijkheden